New Balance går i sort og hvid med de nye Visaro 2 og Furon 3.0 modellerne

24.08.2017

Skrevet af Claus

New Balance har præsenteret nye farvevarianter til Furon 3.0 og Visaro 2. Begge modeller kommer i en blackout og en whiteout colourway. Tjek dem ud herunder.

Hvad kan du bedst lide? En sort eller en hvid støvle? Det er uden tvivl et svært valg og det afhænger måske af dit humør. Nu giver New Balance dig muligheden for at få begge, så du altid kan få dit behov opfyldt. Det amerikanske brand har lige præsenteret to nye Visaro 2 og to nye Furon 3.0 støvler. Begge modeller får en blackout og en whiteout colourway. De sorte støvler har hvide detaljer, mens de hvide støvler har sorte logoer. I alt, fire klassiske og flotte støvler fra New Balance, der holder dig stilet på banen.

Fortsættes nedenfor.

Båret af spillere som Yohan Cabaye og Aaron Ramsey er New Balance Visaro 2 specielt fremstillet til den kreative spiller, som skaber og reagerer. Det er til spilleren med blikket, touch og den kreative tankegang til at dominere på banen. Overdelen er designet til et overlegent touch og Visaro 2 inkluderer også sparke zoner som giver et renere spark, der forbedrer både dine lange og korte afleveringer - mens den tilføjer præcision og kraft til dine spark.

Furon 3.0 er den seneste generation af den populære fartstøvle. Båret af spillere som Jesus Navas og Kevin Mirallas, er støvlen designet til spilleren der jagter de definerende øjeblikke, momentet der ændrer alting. New Balance Furon's overdel er lavet af et unikt mesh materiale, som udelukkende handler om fart, og et hårdt, ondt og rent spark.

Er du en hurtig angriber eller en kreativ playmaker? Tag dit valg og køb New Balance Visaro 2 eller Furon 3.0 lige her.