PUMA forkæler os med en fantastisk ny whiteout King farvevariant

09.10.2015

Skrevet af Mathias

Det har været en uge med whiteout og blackout designs og nu melder PUMA sig også ind med en ny King II. Som altid med så stillede og simple designs er vi smaskforelskede. Få et tættere kig på den nye King her.

Der er jo nærmest intet at sige om whiteoutede støvler som ikke allerede er blevet sagt. Fodboldverdenen nu til dags er fyldt med sindssyge og farverige støvledesigns, massere fra PUMA selv også. Der er dog stadig dem der står ved de mere elegante støvler og til dem har det tyske brand heldigvis også en støvle.

PUMA King støvlen har altid været lig med høj klasse. Det bløde og smidige læder er intet mindre end verdensberømt og hvad der har gjort King støvlen garant for kvalitet. Det er bestemt også tilfældet med den lidt mere moderne King II, selvom det ikke er samme støvle som Eusebio og Maradona brugte.

Du kan finde den nye PUMA King II støvle lige her - kun 1249 ,-

Vi kommer nok ikke til at se denne smukke støvle på fødderne af nogle professionelle spillere, men det gør dem jo bare endnu mere unikke. Der er noget helt specielt ved de støvler her. Deler du min entusiasme for det nye design, eller foretrækker du støvler med noget fart på?