Nyt fra New Balance | Mød Furon 3.0 og Visaro 2

27.07.2017

Skrevet af Frederik

New Balance har præsenteret Furon 3.0 Military Triumph og Visaro 2 Energy Lime. To støvler til forskellige type spillere, men begge i virkelig fede colourways. Læs mere nedenfor.

New Balance Furon 3.0 er den seneste generation af den populære speedboot. Båret af spillere som Jesus Navas og Kevin Mirallas er støvlen designet for spillere, der jagter det afgørende øjeblik. Øjeblikket, der ændrer alt. New Balance Furons øvre er lavet ud af et unikt mesh-materiale, der omhandler fart og et rent, ondt spark. Military Triumph-farvevarianten er en vidunderlig kombination af sort og pink - en kombi, som aldrig fejler. .

Visaro 2 er også klar til kamp. Båret af Aaron Ramsey er støvlen specielt konstrueret til den kreative spiller, som kreerer og reagerer. Det er for spilleren, der med et rent blik, touch og kreativt sind dominerer banen. Overdelen er konstrueret for et sublimt touch, og Visaro 2 inkluderer ‘sparkezoner’, der giver et renere spark samt forbedrer både dine korte og lange pasninger - mens den tilføjer præcision og power til dine spark. Visaro 2 kommer i en Energy Lime farvevariant - en lysegrøn, der gør det umuligt at blive overset på banen.

Er du en hurtig angriber eller en kreativ playmaker? Træf dit valg og få fingrene i New Balance Furon 3.0 og Visaro 2 lige her.