Ny Manchester City udebanetrøje 2017/18

25.07.2017

Skrevet af Frederik

Endnu en gang har Nike forkælet Manchester City-spillere og -fans med nogle fede trøjer. Denne gang i en vidunderlig nuance af bordeaux-rød med lækre blå detaljer.

Sidste sæson sikrede Manchester City sig den afgørende Champions League-plads, hvilket absolut er nødvendigt for deres fortsættende udvikling og mulighed for at tiltrække nye spiller fra det øverste lag af fodboldverdenen. Bernardo Silva, Ederson, Kyle Walker, Danilo og Benjamin Mendy har allerede skrevet under, og de vil alle sammen bære denne nye fede Manchester City udebanetrøje i den kommende sæson.

Den nye Manchester City trøje er overvejende mørkerød eller bordeaux. Denne farve er hyppigt blevet brugt tidligere hos Manchester Citys dragter. Senest i 2002/03 hvor tredjetrøjen var lavet af Le Coq Sportif. Sponsorlogoerne Nike og Etihad på fronten af Manchester Citys 17/18 udebanetrøje er hvide. Manchester City 2017/18 udebanesættet er baseret på den anden generation af Nike Vapor-skabelonen. Navy-farven er brugt på siderne og under armene på trøjen, mens en skyblå linje omkring kraven afrunder designet. En virkelig lækker udebanetrøje - perfekt til enhver Manchester City fan!

Du kan få fingrene i den nye Manchester City trøje lige her fra den 27. juni.