Vi præsenterer Under Armour Sportlight 2.0 Vapor Green

22.07.2017

Skrevet af Claus

Vi har noget helt nyt til jer i dag. Mød Under Armour Spotlight 2.0 Vapor Green med en lynlås på lacecoveret - aldrig set på en fodboldstøvle før.

Vi har allerede set Memphis Depay flashe støvlerne for os, men nu er de også tilgængelige her hos Unisport. Som en opdateret version af Spotlight støvlen giver Under Armour Spotlight 2.0 os noget splinternyt indenfor fodboldstøvlernes verden. Og så i en forrygende farvevariant!

Fortsættes nedenfor.

Design-mæssigt kommer UA Spotlight 2.0 i en virkelig cool farvariant, som er kaldet "Vapor Green". Ydersiden af støvlen er sort bagerst og grøn på fronten, mens den indvendig er fuldstændig grøn. En flot kombination af farver der gør dig stilet og genkendelig på banen. Og vi kan allerede fortælle, at vi følger op med en ny farvevariant i en nær fremtid...

Under Armour Spotlight 2.0 Vapor Green fodboldstøvlen indeholder en to lags konstruktion som er lignende adidas' X Pure Chaos støvler på en måde. Den har også et lace cover med en lynlås - noget som aldrig før er set på en fodboldstøvle, ligesom den har en fantastisk carbon fiber sål. UA Spotlight 2.0 giver dig mere lockdown en nogensinde - hvilket gør dig hurtigere end nogensinde. Så gå ud og lave nogle pannas og ydmyg din modstander med den nye Spotlight 2.0!

Du kan meget snart købe Under Armour Spotlight 2.0 Vapor Green lige her.