adidas præsenterer: Ny forrygende Juventus trøje baseret på et fan design

21.07.2017

Skrevet af Claus

Lige som de andre store adidas klubbers 3. trøjer er Juventus' 3. trøje 2017/18 baseret på et fan design. Det er en af de bedste af sin slags, så sæt dig tilbage og nyd denne skønhed.

Juventus har domineret den italienske liga de sidste seks sæsoner og de ser ud til at fortsætte med det i fremtiden. Først og fremmest vil klubben fra Torino bære 2017/18 3. trøjen fra adidas i jagten på den rekordgivende syvende Scudetto i træk. Og det er en trøje der er inspireret af et fan design!

Fortsættes nedenfor.

Den nye Juventus 3. trøje introducerer en helt ny farve kombination for klubben. Sammen med en kombination af en militærgrøn base og Juventus' berømte sorte og hvide farver, indebærer den nye lækre fan-baserede Juventus 17/18 3. trøje også klubbens helt nye logo.

Inspireret af den grønne trøje der blev båret i de sene 1940'ere til starten af 1950'erne er Juventus 17/18 3. trøjen "Craft Green" med sorte logoer og en sort og hvid bryststribe. Den nye Bianconeri hylder ikke kun fortiden, den indeholder nemlig også klubbens nye logo og brand identitet: 'Black and White and More'. Det karakteristiske J logo udviser en moderne og fremad-tænkende tilgang og er starten på en ny æra for en af de mest succesfulde klubber i verden.

Hvis du også synes den nye Juventus 3. trøje er cool, så kan du få den her.