'Watch Us Rise' | Introducerer de første Tottenham trøjer nogensinde fra Nike

01.07.2017

Skrevet af Mathias

Spurs fans, ventetiden er ovre! Ikke mere PUMA eller Under Armour. Vi præsenterer: de første Tottenham Hotspur trøjer nogensinde lavet af Nike. Resultatet er to elegante og moderne design inspirerede trøjer, klar til at erobre fremtiden.

Siden 2012 er Tottenham's trøjer blevet leveret af Under Armour, men de trøjer er nu historie, da Nike har overtaget Spurs, og sikke en præstation af the Swoosh! Harry Kane, Christian Eriksen og resten af truppen vil indtage banen på Wembley Stadium i to helt fantastiske trøjer fra det amerikanske brand, den kommende sæson.

Fortsættes nedenfor.

Den første Nike Tottenham trøje nogensinde introducerer et clean og klassisk look baseret på Nike Vapor Aeroswift skabelonen med strikkede mesh detaljer på ærmerne, såvel som på fronten og ryggen. Den hvide trøje har også en stribet detalje rundt om nakken, mens en blå stribe løber ned langs siderne på trøjen. Nike hylder fortiden, med inspiration fra 1950'erne på Spurs logoet, som har fået et skjold rundt om det originale logo.

Hvis du vil støtte Spurs i den kommende sæson så kan du få de første Nike Tottenham trøjer lige her. Så hvad venter du på?

I samme design som hjemmebanetrøjen, er Tottenham udebanetrøjen navy blå ligesom klubbens udebanetrøjer i 1950'erne og 60'erne, såvel som Under Armour's Spurs 12/13 udebanetrøje. Nike kombinerer kombinerer den nye udebanetrøje med hvide detaljer, som for eksempel striber langs siderne og en tynd linje rundt om nakken. Ligesom på hjemmebanetrøjen, så har udebanetrøjen også et 1950''er inspireret logo.

Her på Unisport HQ er vi bestemt ikke skuffede over de to nye Nike Tottenham trøjer! Faktisk er vi ret tossede med de nye trøjer. Nike's 17/18 Spurs trøjer giver uden tvivl høje forhåbninger for hvad fremtiden bringer.