Nike gør Barca og PSG klar til udebanekampene i en farverig lancering

29.06.2017

Skrevet af Frederik

I dag har Nike præsenteret to nye farverige og iøjefaldende udebanetrøjer til FC Barcelona og Paris Saint-Germain. De to store klubber er klædt på til revanche i 17/18-sæsonen.

I sidste sæson stod FC Barcelona og Paris Saint-Germain over for hinanden i et af de mest episke Champions League-opgør de senere år, hvor Catalanerne lavede et mindeværdig comeback. Begge hold havde imidlertid en hård 2016/17-sæson, da Barca så Real Madrid snuppe La Liga og Champions League, mens Monaco brød PSG's dominans i Frankrig. Alt dette er fortid nu for Barca og PSG, og i den kommende sæson er de klar til at tage hævn i deres nye udebanetrøjer fra Nike.

Fortsættes nedenfor.

'The Shirt Never Sleeps'

Til spillet, der aldrig stopper.

Barcelona 2017/18-udebanetrøjen introducerer et nyt himmelblåt look til klubben. Farven på den nye udebanetrøje er meget lignende sidste sæsons tredjetrøje, som bestod af en lys grøn og sort farvekombination. Den blå base på Barcelonas udebanetrøje er parret med klubbens traditionelle farver, blå og rød, som er brugt på striberne rundt om nakken og i Nike logoet på det venstre bryst.

Himmelblå eller teal er en farve, som har vist sig populær på Barcelonas udebane- og tredjetrøjer. Ikke kun den forrige tredjetrøje, men også 2010/11-udebanetrøjen og mere end et par stykker i 1990'erne har indeholdt denne farve. Denne version er en af de friskeste og mest succesfulde Barca-udebanetrøjer, og der er ingen tvivl om, at den vil blive populær blandt FC Barcelonas fans.

Hvis du også kan lide den nye Barca udebanetrøje, kan du købe den fra den 1. juli lige her.

'Play Paris'

Fra bane til bane med den brasilianske ånd i trøjen.

Rai, Ronaldinho, David Luiz, Thiago Silva, Maxwell, Marquinhos og Lucas Moura er nogle af de mest prominente brasilianske spillere, der har repræsenteret PSG. Det er en ret solid liste af spillere, og den nye Paris Saint-Germain 2017/18-udebanetrøje trækker uden tvivl inspiration fra klubbens stærke bånd til Brasilien med dens gule farve og giver samtidig et levende look til klubben.

Den nye PSG-udebanetrøje er baseret på den samme skabelon som den nye Barcelona-udebanetrøje, nemlig Nikes Vapor-skabelon med Aeroswift-teknologi. Trøjen har en v-krave og en tynd mørkeblå stribe, der løber ned langs begge sider af trøjen, mens et smukt navy-hvidt-rødt bånd går rundt om nakken.

Vil du støtte PSG og klubbens brasilianske spillere næste sæson? Ingen problemer. Du kan købe den nye trøje fra den 1. juli lige her.