GIGANTISK UDSALG - SPAR OP TIL 85% KØB NU
Populære Kategorier
  Produkter

   Mød den nye Limited Collection adidas X 16+ PureSpeed ConfedCup

   14.06.2017

   Skrevet af Frederik Tobias Thorgny Hansen

   Confederations Cup 2017 kommer nærmere, og adidas er netop kommet nyt gear til stjernerne i turneringen med den nye Limited Collection-version af den populære X-støvle. Vi præsenterer: adidas X 16+ PureSpeed ConfedCup, der er inspireret af designet af den officielle kampbold fra sommerens store turnering.

   Vi ved det. Nogle af jer undrer jer sikkert over, hvorfor støvlen hedder 'X 16+ PureSpeed', når adidas lancerede X 17 PureSpeed for nogle uger siden. Nej, det er ikke os, der roder rundt i tallene, så hæng på. adidas X 16+ PureSpeed ConfedCup er meget sammenlignelig med X 17+ modellen, men som del af Limited Collection er materialet en smule anderledes, og derfor vil der stå 'X 16+' på klistermærket på boksen i stedet.

   Det betyder, ligesom med både X 16+ PureChaos og X 17+ PureSpeed, at X 16+ PureSpeed ConfedCup giver dig den aggressive Sprintframe-sål med kraftige knopper, NSG-teknologien, der giver dig greb i regnen, og Midcut-konstruktionen omkring hælen for mere lockdown.

   Fortsættes nedenfor.

   Den første ting, man lægger mærke til ved X 16+ PureSpeed ConfedCup er den iøjnefaldende røde farve, der uden tvivl vil få forsvarsspillerne til at blive bekymrede. Kigger man nærmere, kan man se, at støvlen i sig selv er hvid og har et Confederations Cup-inspireret design rundt om den røde sål. Designet på støvlen er mere eller mindre taget fra den officielle Confederations Cup-bold, Krasava. Desuden er det store hvide 'X' det samme som på X 17.

   Personligt er jeg vild med designet af støvlerne. Hvid og rød er en kombination, man sjældent går galt i byen med, og det gør man heller ikke med adidas X 16+ PureSpeed ConfedCup. Det unikke Confed Cup-inspirerede design fanger uden tvivl ens opmærksomhed, og støvlerne vil helt sikkert skinne igennem på banen til Confederations Cup i Rusland.

   Er du klar til at snyde forsvarsspillerne med de nye adidas X 16+ PureSpeed ConfedCup? Så kan du købe dit par lige her.

   Del din mening
   Se alle mærker