Uhlsport lancerer Eliminator Speed Up Now

25.05.2017

Skrevet af Katrine

For nogle få måneder siden, præsenterede vi en lang række nye Uhlsport målmandshandsker i Uhlsport's Unlimited Pack. Nu sætter handskespecialisten fart med deres Speed Up Now Pack, som de netop har lanceret.

I virkeligheden er der mere eller mindre tale om den samme handske, dog med en nyt forfriskende look. Uhlsport har overført kvalitet og teknologi fra deres Unlimited Pack, men handsken har fået et nyt design. Uhlsport giver dig altså stadig muligheden for at vælge mellem mange forskellige slags latex, fire foreskellige cuts, ligesom du selvfølgelig får muligheden for at vælge, om du foretrækker fingerbeskyttelse eller ej.

Supergrip eller Absolutgrip?

Du har måske bemærket, at nogle af Uhlsports professionelle målmænd står i Uhlsport målmandshandsker med en plettet latex, mens andre står i handsker med en ren ensfarvet latex. Den plettede latex kalder Uhlsport Supergrip, og det er Uhlsports fineste og dyreste latex, da den har fået tilføjet High Grip Elements i form af de små sorte pletter, som fremmer grebet. Nogle målmænd lader imidlertid til at foretrække den rene latex uden Uhlsports High Grip Elements. Denne latex kaldes Absolutgrip, og det er nøjagtig samme latex som Supergrip, dog uden de små High Grip Elements.
Uanset om du vælger Supergrip eller Absolutgrip, kan du kombinere din foretrukne latex med dit foretrukne cut.

Læs mere om de forskellige latex-typer her i vores store guide om latex til målmandshandsker.

Fantastiske handsker til alle niveauer

Uanset hvad dine målmandsambitioner er, kan du finde de perfekte målmandshandsker, som matcher netop dit ambitionsniveau blandt Uhlsports målmandshandsker. For eksempel er målmandhandskerne udstyret med Soft Latex fremragende for begyndere og junior-spillere, mens Super Soft er et sikkert valg for ambitiøse begynder og øvede målmænd. Absolutgrip og Supergrip-handskerne er et sublimt valg for alle elite og professionelle målmænd. Uhlsport's Speed Up Now-kollektion giver dig valget mellem mange sublime handsker, så skynd at forudbestille dine nye Uhlsport målmandshandsker og få styr på udstyret til den nye sæson.

Se vores store udvalg af Uhlsport målmandshandsker her.