Nyt Nike design til PSG | Mød 2017/18 Paris Saint Germain trøjen

23.05.2017

Skrevet af Mathias

At sige sæsonen 2016/17 har været en turbulent en af slagsen for PSG, vil være årets underdrivelse. Paris Saint Germain vil nu forsøge, at få mange flere trofæer i skabet i næste sæson iført deres nye hjemmebanetrøje fra Nike.

Selvom PSG måske slutter sæsonen af med et højdepunkt, når de møder Angers SCO i den franske pokalfinale, hvor de er kæmpe favoritter, har det seneste år været et skidt et ud fra deres standard. Deres vanvittige exit i UCL og fortjent blevet slået i kampen om titlen af Monaco, er formentlig hvad du fleste vil huske denne sæson for. Imidlertid har Nike, i stedet for at dvæle ved det, nu forsøgt at skubbe spillerne frem igen med denne exceptionelle trøje.

Denne nye 2017/18 PSG trøje er meget anderledes sammenlignet med sidste års look, og specielt de nylige tilføjede røde ærmer adskiller denne trøje fra tidligere designs. Den nye PSG trøje har stadig den ikoniske røde stribe ned langs midten af trøjen, men ret kontroversielt har Nike valgt ikke at inkludere et hvidt omrids omkring den røde stribe. Mange Paris Saint Germain fans betragter det som essentielt, at "Hechter" figuren indgår, for at skabe en rigtig PSG trøje, men Nike har i år vist at de ikke har noget i mod at gå imod traditionerne. Daniel Hechter var en fransk tøj designer, som lavede den første traditionelle PSG trøje, der dengang kom i farvekombinationen BBRBB (bleu, blanc, rouge, blanc, bleu).

Den nye trøje gør oprør mod traditionerne endnu engang, men for en klub der har sine rødder så dybt plantet i designverdenen og streetwear, kan man forstå hvorfor Nike altid leder efter nye og uprøvede stilarter at implementere, hvert år.

Paris Saint Germain 2017/18 trøjen vil være tilgængelig til salg fra den 25. maj.