SELECT (Derbystar) bliver officiel Bundesliga bold sponsor fra 2018/19

26.04.2017

Skrevet af Mathias

SELECT og deres datterselskab - Derbystar - har i denne uge offentliggjort en kæmpe nyhed. De kommer nu til at stå for boldene i Bundesligaen fra 2018/19 sæsonen.

I 2010 ændrede det tyske fodboldforbund systemet i bundesligaen, som betød der skulle bruges samme model af bold i alle ligakampe og siden da har adidas have rettighederne. Det ændres der på nu, hvor Derbystar træder til med bolde til alle holdene i ligaen fra 2018/19 sæsonen. Et seriøst powermove fra SELECT og Derbystar.

Vores konstante fokus på kvalitet og innovation har kendetegnet både SELECT og Derbystar siden grundlæggelsen. Vi er stolte over, at Bundesligaen har valgt os på vores kvaliteter, og vi ser frem til, at samarbejdet med Bundesligaen. - Peter Knap, CEO, SELECT SPORTS A/S

Om det teknologiske design på boldene ændrer sig inden 2018 må vi ikke afsløre, men hvis ikke, så kommer Robert Lewandowski, Aubameyang og alle de andre stjerner til at spille med samme bold som bliver brugt nu i den danske, svenske, hollandske, belgiske og islandske liga. De går alle under enten Derbystar eller SELECT banneret, men er alle den samme fantastiske Brillant bold, som også blev rost til skyerne i vores seneste boldtest på YouTube (Se den nederst på siden). Det er simpelthen bare en af de bedste bolde i verden og der er ikke noget at sige til Bundesligaen så glædeligt tog imod dem som ny sponsor.

Du kan finde SELECT versionen af boldene på vores side nu. Den Value for money du får med de bolde er helt sindssyg!