Lionel Messi tildeler sine støvler til en håndfuld unge talenter, som skal følge i hans fodspor

25.09.2015

Skrevet af Mathias

Den nye Messi15.1 er lavet fuldstændig efter Messis egne specifikationer. Støvlen er blevet taget rigtig godt imod af alle, men siden han er den eneste spiller vi har set spille i dem, så får i ikke meget chance for at nyde dem på banen. Det ændres der på nu, fordi Lionel Messi har givet et par ud til en håndfuld unge adidas talenter, som skal bevise at de er hans støvler værdige.

Et par adidas Messi15.1 er blevet givet ud til nogle af adidas’ bedste unge atleter, så de kan prøve at nå samme højder, som måske verdens bedste spiller nogensinde. Det er da i hvert fald ikke nogen let opgave de unge gutter er kommet ud på, men nu har de helt samme redskaber som Messi selv, så der er ingen undskyldninger.

De heldige få, som kommer til at gøre rigtig mange misundelige på banen er Bentivegna (Palermo), Cornet (Lyon), Rony Lopes (Monaco), Miranchuk (Lokomotiv Moscow), Zardes (LA Galaxy) og Timo Werner (Stuttgart), så vel som Kenedy og Jeremie Boga (Chelsea).

Du kan tilslutte dig Messi og resten af banden med de nye støvler, som du finder her.

Det er store talenter, men bestemt ikke navne som alle har hørt om, så nu skal de ud og bevise deres værd. Det bliver super fedt at få chancen for at se de nye støvler på fødderne af andre spillere end Messi, også fordi den nye farvevariant er da om noget en der fortjener at blive vist.

Lionel Messis udvalgte gruppe er alle klar til at vise at de også kan #BeTheDifference. Skal du også prøve at bevise du kan følge med Messi?