PUMA King Chrome | Made in Italy | "For dem med nok klasse"

03.03.2017

Skrevet af Mathias

Igennem fodboldens historie, har nogle fodboldstøvler haft mere indflydelse på spillet end andre, og ét par af dem er uden tvivl PUMA King. Nu er der tilføjet et strejf af krom til de to topmodeller af King.

Sammen med det små-provokerende budskab: - "For those with a bit of class" - har PUMA i dag lanceret to Special Edition-modeller af deres King-model, hvor der er blevet kælet endnu mere for detaljerne end på den normale version. Jeg er sikker på, at PUMA ikke vil fornærme os, der foretrækker at indtage grønsværen i et par farverige, lette og syntetiske fodboldstøvler, men det gør ikke deres budskab mindre sandt. Man ved bare, at når man ser et par PUMA King på banen, så kommer der mindst ét moment af ren og skær klasse fra dem (omend kortvarigt for nogle). Med det ultrabløde kængurulæder touch, kan selv midterforsvaren på 110 kilo producere et glimt af elegance.

Chancen for, at det sker stiger udelukkende med disse PUMA King Top M.I.I. Chrome fodboldstøvler, da de er sat i verden som et udtryk af en premium version af den originale klassiker. Disse nye støvler er lavet på en italiensk fabrik, hvilket giver dem det ekstra strejf af kvalitet i forhold til den normale model, der er masseproducerede på asiatiske fabrikker. Syningen, og vigtigst af alt læderet, er bare et hak bedre, hvilket gør dem til meget mere end bare en ekstraordinært fed farveopdatering. Tilføj lidt krom-detaljer til det, og du har en sand vinder!

Du kan få fingrene i de nye PUMA King fodboldstøvler på Unisport.dk. Bestil dit par Chrome M.I.I. her.