Evolution Cut fra Reusch

04.03.2017

Skrevet af Katrine

Cuttet er sammen med latexen en af de mest afgørende features for målmandshandsken. Reusch præsenterer nu deres bud på et revolutionerende cut, der giver målmanden de bedste forudsætninger for at præstere.

Evolution Cut
Den nyeste lancering fra Reusch introducerer målmandsverdenen for et helt nyt cut. Reusch Evolution Cut kombinerer Roll Finger Cut og Expanse Cut, som er Reusch’ term for det traditionelle Flat Cut.
Fingerspidserne er udstyret med Roll Finger Cut, så latexen omslutter fingerspidserne fuldstændig og giver en optimal latex-til-bold flade og et tæt fit, hvilket tilsammen giver en sublim boldkontrol.
På den nedre del af fingrene er handsken udstyret med Expanse Cut med ydre sømme, hvilket giver plads til et åndbart mesh-materiale på ydersiden af fingrene. På den måde får handsken en god ventilation, så hænderne kan ånde. Desuden er syningerne lavet således, at hænderne er i en anatomisk formet position, så de altid er klar til at gribe.

Se alle vores handsker fra Reusch her.

Serathor Pro G2 Evolution
Foruden at være udstyret med det nye Evolution Cut, er de nylancerede Serathor Pro G2 Evolution udstyret med Reusch’ G2 Ultrasoft latex, som giver et sublimt greb i både regn- og tørvejr.
Serathor Pro G2 Evolution kommer med en lang række fede features. Bl.a. er handsken udstyret med Pro Flex og Thumb Crotch, som giver hånden en enorm fleksibilitet. Baghånden er lavet med Pro Latex, som er et blødt og behageligt materiale, som giver en god beskyttelse, når du skal bokse bolde ud af feltet.

Aftagelig fingerbeskyttelse
Serathor Pro G2 Evolution kan fås med eller uden Ortho-Tec, som er Reusch’ term for deres fingerbeskyttelse. Vælger man Serathor Pro G2 Evolution med fingerbeskyttelse, kan den naturligvis fjernes, hvis man på et tidspunkt ikke længere har behov for den ekstra beskyttelse.

Alt i alt er det en særdeles interessant lancering fra Reusch, og jeg tror ikke, det her er det sidste, vi hører til Evolution Cut.

Vil du vide mere om cut, så læs vores store guide her