Nike Hypervenom 3 Black Pack | Bliver Jordan jaloux?

27.02.2017

Skrevet af Jacob

Nike Hypervenom 3 bragede ind på markedet i friske farver, men nu er tiden kommet til at introducere en ægte fanfavorit. Helt sort med sølv og røde detaljer - det bliver vel ikke meget bedre, vel?

Når jeg ser den her farvevariant, kan jeg ikke lade være med at tænke på nogle af de ikoniske basketsko, Nike lavede til Michael Jordan, da han skød sig selv til berømmelse i NBA. Og det er et stort kompliment. Det bliver ikke meget bedre end det her i forhold til farvevarianter, hvis du spørger mig, og selvom du ikke gør det, så bliver det svært at nægte, at det her er en virkelig flot fodboldstøvle. Nike Hypervenom 3 går under prædikatet som den ultimative angriberstøvle, og man må bare give den her til Nike og indrømme, at den ser ud til at være koldblodig foran målet.

Nike Hypervenom 3 er vendt tilbage til sine rødder som en rendyrket angriberstøvle, og når man kigger på listen af spillere, der bruger den, så er der altså også noget om snakken; Lewandowski, Higuain og Rashford kan nævnes blandt mange. Man fornemmer, at der er mål i de her støvler, og hvis designet fortæller os noget, så er det vel, at det giver dig selvtilliden til at prøve en panenka eller den frække afslutning over målmanden. Det er dog ikke kun udseendet, der tæller, for Nike har udstyret den med teknologi, der skal forbedre dine afslutninger.

Fortsættes herunder.

Ikke mere NikeSkin. Slut. Historie. I stedet har Nike udstyret Hypervenom 3 med en FlyKnit- og FlyWire-overdel, som giver en forbedret bevægelsesfrihed og lockdown i støvlen. Dertil finder man to zoner på overdelen; Cut og Strike zonerne. Cut-zonen på ydersiden af støvlen består af en række puder fyldt med luft, som giver et dæmpet og kontrollet touch på bolden, hvorimod Strike-zonen byder på puder med små lag i sig, som overfører kraft til bolden afhængigt af, hvor hårdt du sparker til den. Power, præcision og kontrol i én fodboldstøvle!

Underneden støvlen finder vi en helt ny ydersål og dertilhørende knopkonfiguration, der deler samme mantra som støvlen selv; "Cut and Strike". Du får en perfekt kombination af koniske og skarpe knopper, der giver dig de bedste forudsætninger for hurtige retningsskift og acceleration. Hypervenom 3 har ikke været på markedet længe, men den har ikke været sen til at levere lækkerier til alle støvlefans; en iøjenfaldende lanceringsfarve, en læderudgave og nu den her - den næsten helt sort farvevariant. Godt arbejde, Nike!

Du finder Nike Hypervenom 3 Phantom Sort/Sølv/Rød lige her på Unisport.dk