Umbro opdaterer Velocita, UX and Medusae | Masser af sort og orange!

02.02.2017

Skrevet af Jacob

Umbro, Umbro, Umbro. Vi sparker vinteren længere og længere væk med intet mindre end tre nye støvler fra det engelske sportsfirma. Velocita, Medusae og Accuro UX får alle en ny klat maling, og denne gang er temaet sort og orange.

Det kan godt være, der er lang tid til Halloween, men intet desto mindre leder Umbros seneste farveopdatering til deres tre siloer intet desto mindre tankerne hen på gys og græskar. Det kan også godt være, at der er endnu længere til jul, men jeg kan nu alligevel ikke holde mig for god til at kalde det her en tidlig julegave. Hold. Nu. Op. Det er tre virkelig skarpe fodboldstøvler fra Umbro, der hver især har givet farvekombinationen af sort og orange nyt liv, men inden jeg forgaber for meget i designet, synes jeg, vi skal kigge lidt på støvlerne.

Fortsættes herunder.

Vi starter med Umbro Velocita, der er englændernes bud på en speedstøvle, og den har velsagtens også fået den farvevariant, vi vil kategorise som værende den hurtigste af de tre. Foruden et sort Umbro-logo og sort knopper underneden, så er Velocita-støvlen i den grad orange. På trods af en vægt under 200g, så er der kælet for detaljen, og især komforten har fået en opgradering. På indersiden af den syntetiske overdel, er Umbro Velocita beklædt med blødt memory-foam, der former sig efter din fod.

Når det kommer til komfort, bliver man nødt til at nævne Umbro UX, der har fået det vanvittige motto "drabelig komfort". Der er heller ingen vej udenom, at Umbro UX er blandt de mest komfortable støvler på markedet, og den nye farvevariant er så sandelig også ganske behagelig at se på. Den dør man i hvert fald ikke af at kigge på; mat sort og knivskarp orange har nu alle dage været et godt makkerpar. Kombinér farvevarianten med komforten og tilføj så kontrolpanelerne på støvlen, og så har du dig en vinder.

Til sidst har vi kontrolstøvlen Umbro Medusae, som formår at kombinere en overdel af syntetisk materiale med en forfod i lækkert kængurulæder. Med tanke på at Medusae er en kontrolstøvle, er det imponerende at tænke på, at den vejer ind på blot 189 gram! Vægten bliver blandt andet bragt ned takket være mesh-materialet omkring midterfoden, hvilket ligeledes sikrer støtte og lockdown til din fod takket være A-Frame-skelettet.

Har du lige som os forelsket dig i de nye Umbro-støvler? Så finder du dem lige her!