adidas ACE 16+ PureControl UltraBOOST "Blue Blast"

31.01.2017

Skrevet af Mathias

Når det ikke er fodboldstøvler, der driver den største interesse her på siden, så er det typisk fordi, vi kan løfte sløret for et par knasende sprøde sneakers. Det har vi fornøjelsen af at gøre i dag, hvor vi her skal byde velkommen til adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost Blue Blast.

Inden du slår knuder på tungen, og klapper dig igennem de mange stavelser i navnet, så kan du ånde lettet op, når du ser billederne af adidas’ seneste skud på sneaker-stammen. Som en velkommen opfølger til adidas Blue Blast-kollektionen lander disse nye sneakers i et forfriskende simpelt og frisk design, der skriger af lyseblå himmel og forår. Hvis du mangler nye skøjter til at rulle ind i den nært forestående årstid, så er det nu, du skal følge med.

Du finder adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost Blue Blast lige her fra onsdag d. 1 februar. 10:00 på Unisport.dk

Fortsættes herunder.

adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost kombinerer, som navnet ganske rigtigt antyder, det bedste fra to verdener; fodbold og mode. De revolutionerende fodboldstøvler, har vundet lige så stort indpas hos fodboldfanatikere, som de efterhånden ikoniske Ultra Boost-sneakers har gjort det hos sneakers-fans verden over. Den naturlige bro mellem de to verdener illustreres bedst med Paul Pogba, der på fodboldbanen benytter sig af ACE 17+ PureControl-fodboldstøvlerne, mens han udenfor banen trækker i førnævntes sneaker-pendant.

En kombination af de to kollektioner har derfor skabt stor efterspørgsel, og tidligere har de været svært limiterede, hvorfor de er blevet udlovet gennem raffles og lodtrækninger. Denne gang får piben imidlertid en anden lyd, da adidas har sat et ekstra skub i produktionen, så endnu flere kan få fingrene i ACE 16+ PureControl Ultra Boost-sneakerne. De lander her på siden på onsdag, men tager man højde for de forrige kollektioners popularitet, så skal man nok ikke stå alt for sent op, hvis man har forelsket sig i Blue Blast-farvevarianten, og ønsker at få fingrene i et par.

Du finder adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost Blue Blast lige her fra onsdag d. 1 februar. Klokken 10:00 på Unisport.

Det kan næsten være ligegyldigt, hvor højt vi lovpriser de her sneakers, for vi kan slet ikke gøre det fyldestgørende nok, når man sammenligner vores ord med de flotte billedet. Hvid Ultra Boost-sål, der sikrer dig uovertruffen komfort, der kombineres med den friske blå farve på overdelen; det er svært at overgå. Vi er godt og grundigt oppe at køre over de nye adidas ACE 16+ PureControl Blue Blast, og hvis du hopper med på vognen, så skal du huske at være klar onsdag, hvor de nye sneakers lander på siden!