FEMOGTYVEÅR | Find de tre helt nye FCK trøjer her

25.01.2017

Skrevet af Mathias

Det synes, at FCK har været i den absolutte top af dansk fodbold i en menneskealder. Givet, jeg er 24 år gammel, og eftersom klubben nu fejrer sit 25-års jubilæum med tre helt nye trøjer, giver det god mening. Vi ser nærmere på de nye trøjer lige her.

Før FC København var der KB og B 1903, men de dage er nu et godt stykke bag os; 25 år for at være helt nøjagtig. Her i år 2017 kan FCK nemlig fejre et ganske specielt jubilæum – et kvart århundrede har klubben eksisteret, og sådan en milepæl skal naturligvis fejres med manér. Det har adidas’ designteam valgt at honorere med tre nye trøjer; en hjemmebane-, udebane- og en 3. trøje, der alle tager udgangspunkt i klubbens allerførste af slagsen.

Fortsættes herunder

Har man blot fulgt med i dansk fodbold, navnligt Superligaen de seneste år, så har man sikkert bemærket, at FCK holder stædigt fast i deres traditioner, hvad angår design af fodboldtrøjer. Hjemmebanetrøjen har alle dage været hvid, og denne jubilæumstrøje er heller ingen undtagelse. På samme måde er udebanetrøjen typisk rød eller blå, og ja, du gættede det – det er alternativerne til hjemmebanetrøjen også i denne omgang. Hver især har de på brystet fået et specielt tryk, der mindes klubbens levetid; 1992017 – Success is temporary. Loyalty is forever.

Bestil din nye FCK jubilæumstrøje hos Unisport nu - find dem her.

Sidstnævnte er naturligvis en slet skjult hentydning til klubbens dedikerede fans, der har fulgt FCK helt fra første færd. Disse fans er således også blevet forkælet med succes i en sådan grad, der næsten ikke kender sit sidestykke i dansk fodbold. Fansene har været med til mange af de triumfer, der refereres til i designet af de tre nye trøjer. Den hvide hjemmebanetrøje har blandt andet drevet FCK til triumfer i både ind- og udland; da klubbens første Superliga-guld blev sikret i 1993 mod ærkerivalerne fra Brøndby, og så sent som sidste år da FCK kvalificerede sig til Champions League-gruppespillet på Cypern.

Fortsættes herunder.

På samme vis har FCK været så venlige at ekspedere hollandske Ajax ud af europæiske turneringer ad to omgange, og det har de gjort i henholdsvis røde og blå trøjer. Alright, så FCK har opnået enormt stor sportslig succes, men nu drejer vi lige fokus over på designet. Hold op, de ser godt ud. Er det fodboldtrøjer eller er det sportsmode? Selvom adidas nok vil slå et slag for, at det er fodboldtrøjer, så vil vi gerne tale for, at adidas har ramt hovedet på sømmet og designet nogle trøjer, der lige så vel kan gå til hverdag som på fodboldbanen; de er stilrene, moderne og dødlækre at se på.

FCKs jubilæumstrøjer kan du allerede nu forudbestille lige her, men inden du gør det, skal du beslutte dig for, om du skal have blot den enkelte, eller om du skal fuldende sættet og fejre klubbens 25-års jubilæum på vildeste vis med alle tre. De er alle tilgængelige i både voksen- og børnestørrelser, så der er FCK-trøjer til fans i alle aldre.

Bestil din nye FCK jubilæumstrøje hos Unisport nu - find dem her.