PUMA lancerer evoPOWER Grip 1.3

16.01.2017

Skrevet af Katrine

Støvleeksperterne er blæst helt tilbage over PUMAs nye evoPOWER Vigor - og med god grund! Puma har imidlertid ikke kun forkælet markspillerne med nye features og revolutionerende teknologier. Nej, også målmændene har fået noget at varme sig på, nemlig den nye evoPOWER Grip 1.3 målmandshandske.

De nye generationer af målmandshandsker bliver ved med at overgå hinanden med fede features og nye teknologier, der hjælper dig til hele tiden at optimere dit niveau - og evoPOWER Grip 1.3 er ingen undtagelse.
evoPOWER Grip 1.3 er nemlig spækket med fede features, som jeg vil fortælle dig mere om her.

Ultimativ latex - ultimativ handske
evoPOWER 1.3 er en af PUMAs absolutte tophandsker. Handsken er udstyret med 4 mm af PUMAs Ultimate Grip latex, som virkelig er en ultimativ latex med en lang holdbarhed og et forrygende greb - i særdeleshed imponerer latexen i silende regn.
Handsken er behagelig og fleksibel, og takket være PUMA’s Regular Cut får du en fantastisk boldkontrol. evoPOWER 1.3 giver dig desuden mulighed for at personalisere din lukning, da du kan lyne lukningsmekanismen af, hvis du ønske et lidt løst fit, og du kan stramme til, hvis du ønsker et tight fit.
Baghånden er lavet af en præget latex, og den er desuden udstyret med en stærk punchzone, som giver dig den rette beskyttelse og en øget styrke, når du bokser i feltet.
evoPOWER Grip 1.3 er en sand genistreg fra PUMA, og det er ikke uden grund, at netop denne handske er den foretrukne hos store stjerne som Buffon, Donnarumma og Cech. evoPOWER 1.3 fås både med og uden fingerbeskyttelse, som kan tages ud eller benyttes på enkelte fingre.

Find evoPOWER Grip 1.3 her

Den perfekte målmandskombination
Leder du efter nye handsker, er evoPOWER Grip 1.3 fra PUMA et oplagt valg - særligt hvis du søger den perfekte kombination. Den får du nemlig med sammen med den nye, fantastiske evoPOWER Vigor Green Gecko.

Find evoPOWER Vigor Green Gecko her