adidas har fat i den lange ende med Chequered Black Pack

02.01.2017

Skrevet af Jonathan

De har tydeligvis ikke tænkt sig at lægge sig på den lade side, bare fordi vi kun lige er kommet ind i det nye år. Med den nye Chequered Black Pack beviser adidas at ikke har tænkt sig at vige for nogen som helst.

De ved, hvordan de skal fange vores opmærksomhed hos adidas. I et fuldt blackoutet design har de netop lanceret Chequered Black Pack. Dog kan nogle måske føle sig en smule snydt. For mens ACE siloen fik en 17-opdatering allerede i november måned, så har adidas valgt at bevare 16-udgaven i X siloen. Det betyder også at der intet nyt er på støvlen andet den designet.

Skal man dog forsvare adidas lidt, så er det blot et halvt år siden at de udgaven X 16 modellen og det er derfor også forståeligt at de lige lader lidt vente på sig med opdateringen.

Når alt kommer til alt, så er der da heller ingen grund til at være ked af det. For X-siloen har virkelig fungeret fejlfrit siden udgivelsen og som tingen er lige nu, ser jeg heller ikke at en opdatering er nødvendig. Til gengæld går jeg spåner over det ternede mønster som adidas diskret har sneget ind på den blackoutede overdel.

Man må bare konkludere at adidas i den grad har fat i den helt lange ende når det kommer til design i øjeblikket!

Du kan købe de nye adidas fodboldstøvler fra Chequered Black kollektionen lige her.