Nike Academy Pack relanceres med Hypervenom Phantom II

22.09.2015

Skrevet af Jonathan

I foråret sendte Nike Academy Pack på gaden. Kollektionen, der var en stille diskret hyldest til Nikes eget Nike Academy, udkom som en Limited Edition og forsvandt ret hurtigt fra hylderne. Nu er den blackoutet Academy Pack dog tilbage og den har fået en lille fornyelse med på vejen.

Academy Pack er inspireret af ungdomsspillere over hele verden, som endnu ikke har slået igennem på professionelt niveau. En portion af disse spillere løber rundt i Nikes eget akademi, Nike Academy. Og udover at kæmpe for at blive opdaget af diverse talentspejdere, får de også den helt unikke mulighed for at teste Nikes nyeste fodboldstøvler før alle andre. Det gjaldt også den nye Hypervenom Phantom II, som er blevet tilføjet i denne re-lancering af Academy Pack.

Er du fan af Academy Pack? Du kan sikre dig dit par lige her...

Første gang Academy Pack så dagens lys bestod den nemlig af første generation af Hypervenom. Det er derfor selvfølgelig kun fair at den nye generation også får lidt af blackout kærligheden at mærke. Og lad mig bare sige at det her, efter min mening, er den ubestridt fedeste Hypervenom Phantom II vi har set hidtil. Som jeg ser det, er det første gang at det nye zig-zaggede mønster på overdelen for alvor kommer til sin ret. Og det kommer ellers fra en mand som generelt elsker spraglede designs…

Nike Academy udkom som en Limited Edition i foråret og det er også tilfældet i denne omgang. Den kommer derfor kun med FG knopper og i et begrænset antal af hver silo. Jeg har ikke været fan af den nye Hypervenom indtil nu, men den her blackout fra Academy Pack har lige taget pusten fra mig. Hvilken er din favorit?

ALT_TAG