Umbro Neo Pro målmandshandsker lanceret i 6 unikke udgaver

29.12.2016

Skrevet af Katrine

Kan det virkelig være rigtigt, at Umbro igen og igen leverer nye strålende fodboldstøvler, mens målmændene bliver negligeret? Heldigvis ikke. For Umbro har nemlig lige forkælet os med ikke færre end 6 nye handsker i serien Umbro Neo Pro.

Uanset om du er til farverige handsker eller snarere er tilhænger af de klassiske sort-hvide nuancer, så kommer du til at elske Umbros Neo Pro målmandshandsker. Handskerne kommer i to forskellige farvevarianter, nemlig en prangende turkis og rød og en nostalgisk sort-hvid udgave. Begge farver kommer i tre unikke handsker, som giver dig mulighed for at vælge lige det cut, du foretrækker, hvad enten det er Rollfinger, Flat eller Shotgun cut.

Umbro Neo Pro Shotgun

Efter min smag har Umbro virkelig ramt plet med deres Neo Pro Shutgun. Handsken er udstyret med et såkaldt Shotgun Cut, som er et hybridcut, der kombinerer Negative og Rollfinger Cut. Tommelfinger, lillefinger og ringefinger har det populære Negative Cut, som giver et tætsiddende fit og en rigtig god bevægelighed til fingrene. Pegefinger og langefinger er udstyret med Rollfinger Cut, som giver en øget latex-til-bold-kontakt og dermed forøger din gribeflade og giver en fænomenal boldkontrol. Særligt i kombination med Umbros Elite latex, som fra første færd har en fantastisk gribeevne. Lukningen er en genistreg, som går igen på alle Umbros Neo Pro målmandshandsker, og den giver et anatomisk fit på hånden og en god støtte til håndleddet. Alt i alt er det her en ultimativ tophandske, og jeg er solgt!

Fortsættes herunder

Shutgun, Rollfinger eller Flat Cut?

Er du ikke så meget til Shotgun Cut, så fortvivl ej. Du får nemlig alle de fede features fra Umbro Neo Pro-serien, uanset hvilken handske du vælger. Vælger du Umbro Neo Pro Flat Cut får du desuden muligheden for at spille med fingerbeskyttelse, som du dog sagtens kan tage ud, hvis du foretrækker at spille uden. Alle handskerne er lavet med såkaldt en 3D Punch Zone ligesom mange andre handsker. Fordelen ved Umbros 3D Punch Zone i modsætning til andre Punch Zones er, at den fylder minimalt på håndryggen, hvilket giver den styrke til det område af hånden, der har behov for det, samtidig med at fleksibiliteten til hånden bevares. Umbros Neo Pro er utvivlsomt en række fantastiske handsker, som giver os målmænd alle de absolut vigtigste egenskaber samt muligheden for at vælge et specifikt cut uden at ændre på kvaliteten af handsken.

Se udvalget af Umbro Neo Pro Målmandshandsker her