Populære Kategorier
  Produkter

   Umbro Målmandshandsker

   Som målmand har du brug for udstyr i verdensklasse og dine hænder er dit vigtigste redskab som målmand. Dine handsker skal kunne gribe og kontrollere bolden godt, da du skal kunne gribe bolden mens den er i luften og samtidig holde fat i den så den ikke glider ud af hånden på dig. Men handsker skal også være stødabsorberende og give dig en god komfort, samtidig med det ikke går ud over grebet i handsken. Alle disse ting er noget du finder i Umbro målmandshandsker.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Umbro er kendt for, at lave kvalitets udstyr og de har et stort udvalg af forskellige målmandshandsker, hvor den mest populære handske må være Neo Pro. Her hos Unisport har vi lige netop Umbro målmandshandsker. Derudover har vi også produkter som hjælper med, at pleje dine handsker. Ved bruge disse produkter, så giver du dine handsker en længere holdbarhed og du får det bedste ud af dine handsker.

   Umbro målmandshandsker er nogle af de mest innovative målmandshandsker på markedet og de giver dig de bedste forhold på banen. Målmandshandsken Neo Pro er Umbros kerne indenfor deres nye kollektion af målmandshandsker. Der er ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten og den nye Umbro målmandshandske har et perfect touch i alle slags vejrforhold. Derudover har handskerne også Umbro Elite latex, hvilket giver et bedre greb når man griber bolden.

   Se alle mærker