Ny serie af Adidas ACE Trans Målmandshandsker ser dagens lys

20.12.2016

Skrevet af Katrine

En spritny række af fede Adidas Ace Trans Målmandshandsker giver dig mulighed for at vælge lige den handske, der passer dine behov. Uanset om du har brug for en træningshandske, en kamphandske, en handske til de varme sommerdage eller de kolde vinterdage, så kan du finde den i Adidas' nye serie.

Er du på udkig efter et par nye handsker, vil jeg kraftigt anbefale dig at tage et kig iblandt de nye Adidas Ace Trans målmandshandsker, som netop er blevet lanceret. Hvis du synes, det er svært at finde ud af, hvilken handske der passer dig og dine behov, så læs med her, hvor jeg går igennem dem en for en.

Adidas Ace Trans Fingertip

Fingertip er den eneste handske i Adidas' sortiment, som har Rollfinger Cut i modsætning til Negative Cut, som de fleste Adidas målmandshandsker er udstyret med. Det er den foretrukne handske hos Barcelonas Marc Ter Stegen og Manchester Citys Claudio Bravo, og det kan jeg virkelig godt forstå. Hvis man er tilhænger af Rollfinger Cuttet, er dette en helt sublim handske, der giver en enorm latex-til-bold-kontakt. Grebet er fantastisk og komforten er i top, særligt fordi baghånden er lavet i ét stykke neopren, som giver din hånd en god bevægelighed. Det er en helt fantastisk kamphandske, som er slidstærk og giver god støtte til hånden.

Fortsættes herunder

Adidas Ace Trans Ultimate

Når man snakker om absolutte tophandsker, kommer man ikke uden om at nævne Adidas Ace Trans Ulimate målmandshandske. Det er en handske, som har det hele. Den er spækket med features, som hjælper dig til at præstere dit absolut ypperste. For eksempel har handsken fingerbeskyttelse, som kan tages ud. På den måde har du mulighed for at bruge denne klassehandske, uanset om du bedst kan lide at spille med fingerbeskyttelse eller uden. Ace Trans Ultimate er udstyret med Contact Maximizer Cut. Det er et særligt Flat Cut med Negative Roll på tommelfingeren, og det giver et forrygende greb og en særdeles komfortabel handske. Ligesom med Fingertip har ACE Trans Ultimate nemlig en håndryg bestånde af ét stykke neopren.

Adidas Ace Trans Climawarm og Super Cool

Målmandens vigtigste udstyr er målmandshandsken, og uanset vind og vejr er handskerne afgørende. Derfor har Adidas udviklet en Climawarm og Super Cool målmandshandske. ACE Trans Climawarm holde dine hænder varme i de kolde vintermåneder, mens Super Cool ventilerer og holder din hånd kølig i de varme sommermåneder. Handsken er udstyret med samme features som den populære ACE Trans Pro, som er det foretrukne valg hos Iker Casillas, Manuel Neuer og mange flere. For eksempel har handsken Negative Cut, en håndryg af neopren samt en punchzone, som giver beskyttelse og styrke, når du bokser i feltet.

Få din nye Adidas Ace Trans Målmandshandske her

Adidas ACE Trans League, Competition og Half Negative og Replique

Noget af det mest fantastiske ved ACE Trans serien er, at der virkelig er handsker for enhver. Serien har nemlig en lang række takedowns, så hvis man leder efter en lidt billigere handske til træning eller til de spirende talenter, er der i den grad noget at komme efter i ACE Trans-serien. Eksempelvis ACE Trans League, Competition eller Half Negative, som har mange af de fede features fra tophandskerne til en meget overkommelig pris, så der ikke er nogen, der bliver snydt for kvalitetshandsker.