Nike skruer op for farverne med introduktionen af deres nye Electro Flare Pack

21.09.2015

Skrevet af Mathias

Efteråret har allerede gjort sin entre og snart er alle sommerens friske farver erstattet af gråt og kedeligt vejr. Det kommer dog ikke til at gøre sig gældende på Nikes lineup af støvler, som her til efteråret får en extremt friskt gang maling. Her er den nye Electro Flare pack.

Det er i hvert fald en farveopdatering, som kommer til at sætte liv i kampen når du træder på banen i dem. I de nye Electro Flare pack støvler kommer du uden tvivl til at fange alles opmærksomhed, så det kommer til at falde på dig, at sørge for du har fortjent det.

De nye støvler er lavet med extremt farverige hovedfarver, men for mig er det den lynhurtige neon accentfarve, som løfter støvlerne til det næste niveau. Det er et helt nyt look, som tilføjer en dynamisk og levende følelse til støvlerne og som vi kommer til at se på fødderne af stjerner, som Eden Hazard, Iniesta, Benteke og Neymar.

Tilslut dig Nike stjernerne og få fingrene i de nye Electro Flare støvler. Du kan skrive dig op her.

At vælge en yndlingsstøvle blandt den er en pænt svær opgave og jeg har personligt selv kun kunne skære det ned til to af dem. Jeg ligger et sted imellem Mercurial Superfly og Magista Obra. Det er et svært valg, som der sikkert også er en god sjat af jer derude der kommer til at stå med, når i er på udkig efter nye hjul til efteråret.

Nike skruer gevaldigt op for farveladen her i de mørkere måneder og man kommer i hvert ikke til at kunne gemme sig på banen i de her. Det er spil eller forsvind. Hvad siger du til de nye støvler? Fedt, eller for mange farver?

ALT_TAG