Nike Premier Limited Edition lanceret | Sidste Nike drop i 2016

19.12.2016

Skrevet af Mathias

Nike ved hvordan man løfter humøret på en småkold mandag i december, og gør det i dag med introduktionen af deres klassiske Premier silhuet i både whiteout og blackout.

Det er næsten helt sindssygt at tænke på, at Nike ikke allerede har gjort det, men det her er første gang vi ser et helt sort eller hvidt design på den klassiske Nike Premier fodboldstøvle. De har gemt de her designs til en helt speciel lejlighed og hvilken bedre grund end juletid.

Lanceringen af denne moderne klassiker ser de to mest elegante farvevarianter introduceret på en overdel af premium kængurulæder. Nike Premier er en kriminelt undervurderet fodboldstøvle, hvilket sjovt nok oftest sker fordi prisen på den er så (forholdsvis) lav, at folk tror kvaliteten er lavere end de dyreste modeller. Det er en no nonsense fodboldstøvle, som ikke har tid til alle de fancy teknologier man ser på de dyrere fodboldstøvler. I stedet har Nike fokuseret deres ressourcer på det bedste læder i verden og at konstruktionen lever op til de højeste standarder.

Fortsættes herunder

Begge Limited Edition Nike Premier farvevarianter er på lager og gjort tilgængelige nu, men du skal ikke forvente de bliver længe, fordi folk er begyndt at opdage hvor sindssygt gode de her fodboldstøvler er med deres bløde overdel og lave snude. Derudover, så er Triple White og Triple Black sneakers popularitet ved at få indflydelse på verdenen af fodboldstøvler, hvilket bare tilføjer endnu et element af hype til den her lancering.

Du kan bestille dit par Limited Edition Nike Premier Black & White fodboldstøvler lige her.