Joltter møder Mesut Özil

08.12.2016

Skrevet af Jonathan

For nyligt præsenterede adidas deres nye Red Limit Pack, der blandt andet indeholdt en helt ny ACE 17+ PureControl. På den baggrund sendte vi Joltter afsted for at møde en af de varmeste ACE spillere i øjeblikket: Mesut Özil.

Der kan nok ikke være meget uenighed om at ACE PureControl er blandt de, hvis ikke den, største succes i 2016. En spiller, som i hvert fald ikke vil modargumentere det er Mesut Özil. Efter et par sæsoner med nedadgående kurve, har Özil i den grad fundet formen tilbage i 2016 og for alvor indgraveret sit navn ind i vores bevidsthed, som den ultimative assist-konge.

”I really like the colour and I remember the Predator, which I had in the same colour." Mesut Özil

Vi siger ikke at PureControl er forklaringen, bag på hans genfundne form, men det er det nok. Özil er heller ikke ked af sine nye fodboldstøvler og slet ikke den nyeste opdatering, der jo som bekendt blev lanceret i en farvekombination, som er ret ikonisk. En farvekombination som står prentet i Özils hukommelse, særligt på grund af Zidane, der var hans helt store idol, og som var med til at udødeliggøre Predator-siloen.

”Without the laces you a perfect first touch and you can finish the ball perfectly." Mesu Özil

Klik på videoen øverst i artiklen og se hele interviewet med Mesut Özil. Og se også hvordan du kan vinde en signeret Tyskland trøje. 

Køb de nye ACE 17+ PureControl Red Limit fodboldstøvler her.