Evig kvalitet fra danske Select

08.12.2016

Skrevet af Katrine

Trods stor konkurrence fra mærker som Adidas og Nike knokler Select ufortrødent videre og leverer gang på gang handsker af høj kvalitet - og det bedste er, at de holder priserne på et niveau, hvor alle kan være med.

77, 88 eller 99?

Kategoriseringen af Selects handsker kan virke ganske ligetil, da handskerne umiddelbart lader til at stige i kvalitet, i takt med at tallene og priserne stiger. Det er dog en anelse mere kompliceret end det. Det er nemlig ikke kun kvaliteten, der ændres - det er også pasformen og cuttet. 77 er eksempelvis en handske med Rollfinger Cut, mens 88 har Negative Cut og 99 har Flat Cut. 99 har desuden Selects Protect System, som beskytter fingrene mod forstuvninger. De tre handsker har samme grundlæggende skum, men topskummen er forskellig. Det er små detaljer, der adskiller de tre handsker, og i sidste ende afhænger det i mine øjne af, hvad man foretrækker i forhold til cut, pasform og fingerbeskyttelse.

77 - Rollfinger Cut og Super Soft latex

Handsken har en fin pasform og et tæt fit på hånden, hvilket er noget de fleste Rollfinger-handsker efter min smag mangler. Ved første øjekast virkede SuperSoft-latexen lidt skuffende, men så snart den blev fugtet, blev jeg meget positivt overrasket. Handsken præsterede et virkelig tilfredsstillende greb - særligt i tørt vejr. Hvis man ønsker en handske med Rollfinger til en meget overkommelig pris, er 77 fra Select et glimrende valg.

Fortsættes herunder

88 - Negative Cut og Nova Grip latex

Som nogle af jer måske ved, er jeg stor tilhænger af Negative Cut, og jeg havde derfor høje forventninger til 88’eren. Høje forventninger, men ikke for høje. Faktisk oversteg handsken mine forventninger ved at have et helt og aldeles sublimt greb - både i tørvejr og regn - samt en virkelig god pasform, hvor handsken sad tæt uden at stramme nogen steder. Denne handske er i mine øjne en stærk konkurrent til de andre absolutte tophandsker på markedet, særligt på grund af den konkurrencedygtige pris. Det her er en fantastisk, slidstærk handske, som har masser af gode timer i sig!

99 - Flat Cut, Soft Contact Latex og Protect System

Som alle andre fingersave-handsker frarøver de hånden en del fleksibilitet, hvilket er en af ulemperne, når man spiller med denne beskyttelse. En af de klare fordele ved at spille med fingersave er den styrke og beskyttelse, det giver til hånden. Her er 99 helt som forventet. Fint greb, god beskyttelse til fingrene, behagelig pasform. Fingerbeskyttelsen kan tages ud, hvis man eksempelvis ønsker kun at træne med dem. I mit tilfælde efterlod det handsken lidt for stor, så hvis du ofte ønsker at spille uden fingersave, vil jeg anbefale, at du overvejer at købe en ekstra kamphandske uden fingersave.

Find din foretrukne Select-handske her