Christmas in Unisport - December 2nd | ACE: Old vs. New

02.12.2016

Skrevet af Mathias

I går var Julens første dag og derfor lidt stille og rolig, men i dag rykker tingene for alvor. Sæt dig til rette og få din daglige dosis fodbold og jul kombineret.

I de sidste par travle uger har der været tonsvis af lanceringer og jeg tør godt afsløre at det heller ikke kommer til at gå helt stille for sig i juleperioden. Der er derfor en helt masse for JayMike, Joltter og PWG at tage fat i, når de laver episoder til vores Jul i Unisport serie. Og selv hvis det eneste de ville lave hele måneden var chili-challenges (Spoiler, de er tilbage og lige så åndsvage som altid), så finder de selvfølgelig tid til at tale om støvler med dig!

Det heldige er at vi elsker at diskutere om fodboldstøvler, og i den her episode forklarer JayMike og Joltter forskellen på den nye og gamle ACE støvle. En god måde at lære lidt om hvad adidas har gjort med deres nyeste innovation og samtidig komme lidt i julestemning. Den anden dør på vores julekalender er åben, så se videoen ovenover. Når ja, og glem ikke at der er en giveaway hver dag på vores YouTube!

Du kan bestille et par adidas ACE fodboldstøvler lige her.