Red Limit Collection adidas Messi 16+ PureAgility lanceret

25.11.2016

Skrevet af Mathias

Det er ikke længe siden at Messi fik nye farver til sine fodboldstøvler. Men Messi 16+ siloen skal da ikke snydes for en Red Limit overhaling.

Mens at Black Friday tilbuddene regner ned over os, så har adidas diskret, men uundgåeligt løftet sløret for en ny adidas Messi 16+ PureAgility. Farverne går godt i spænd med Red Limit kollektionen, hvor Copa 17 også har fået et Rød/Hvid design. Og når man tænker på at Kasper Dolberg spiller i disse støvler, så kan man ikke lade være med at tænke på at designet nærmest skulle være dedikeret til ham i sin Ajax og ikke mindst Danmark trøje..

Men (!) PureAgility er jo først og fremmest dedikeret til den eneste ene, Lionel Messi. Messi var en smule langsom med at hoppe i sine Space Dust støvler, så der er ingen garanti for at den lille troldmand, vil hopper i de nye farver med det samme. Nu havde han jo lige så vænnet sig til sine kryptoniske støvler, som han da i den grad også har scoret en del mål i allerede.

Men når nu Messi kan være lidt sløv i optrækket med at hoppe i sine nyeste støvler (og han spiller i øvrigt også i Messi 16.1), så er det godt at vi kan se dem på banen andetsteds - og ren fornøjelse er det jo, når det vores helt egen "Backed by Messi" spiller, Kasper Dolberg, der så sent som i sidste weekenden for alvor kom på alles læber da han lavede et hattrick på bare 18 minutter. Måske er der noget "Messi-effekt" i de fodboldstøvler?

Du kan finde de nye adidas Messi 16+ PureAgility Red Limit lige her.