AS Roma får en mere klassisk 'Night Rising' 3. trøje fra Nike

28.09.2015

Skrevet af Mathias

Det har været en travl uge for Nike, som har kastet om sig med lækkerier, i form af deres ‘Night Rising’ trøjer til deres største klubber. Deres collection er nu komplet, efter de introducerede en ny 3. trøje til AS Roma.

Jeg siger det bare med det samme, hvis du spørger mig, så er Roma sættet markant federe end de andre nye Nike 3. trøjer - (undtagen selvfølgelig PSG trøjen, men den er der jo ingen der kan røre). På Roma trøjen er virkelig hvor det nye unikke design mest tydeligt ses og giver den bedste effekt.

Modsat de andre nye 3. trøjer, så er hovedfarven på Roma trøjen ikke en helt vildt skarp tone, hvilket bestemt appellere mere til mig. Jeg er ikke en kæmpe fan af de andre, specielt Manchester City og Inter trøjerne falder fra i forhold til den her. Det er selvfølgelig kun min mening og givet succesen af sidste års 3. trøjer, som også var meget farverige, så er jeg sikkert i undertal.

Roma 3. trøjen kommer til at være tilgængelig fra den første oktober lige her.

Hvad siger du - er du på min side, hvor vi helst foretrækker de lidt mere afslappede designs, som på Roma trøjen, eller vil hellere have noget fart over feltet på trøjen? Fortæl os hvor du står herunder.