Når Hypervenom kommer i Alegría læder

19.11.2016

Skrevet af Jonathan

Der er sket en del siden Tech Craft Pack sidst udkom. Hele 3 generationer er opdateret, omend Hypervenom kun er ”halvt” opdateret. Det her er således den første Tech Craft i den nyeste Hypervenom Phantom.

Hypervenom Phantom har gennemgået en noget tumult rejse siden den første blev præsenteret i 2013. Fra at blive betragtet som en af de bedste støvler på markedet, oplevede den et markant fald i popularitet med opdateringen til 2. generation. I sommeren 2016 gik Nike dog tilbage til deres originale NikeSkin overdel og det har vundet en del terræn tilbage.

For første gang ser vi så, hvordan den nyeste opdatering fungerer med en læderoverdel i Tech Craft Pack 2.0. Nike har således taget NikeSkin overdelen ud af ligningen og sat det lækre AlegrÍa-læder fast på det inderste skelet af støvlen.

Du kan købe de nye Hypervenom Tech Craft fodboldstøvler her.

Udover at denne nye Tech Craft 2.0 farvevariant er virkelig, virkelig fed! (!), så er konceptet også et ekstremt godt alternativ til dem, som foretrækker en overdel af læder. Og lad mig lige gentage at det ikke er hvilken som helst læder der er blevet brugt her, men Alegría-læder (!!). Hvis du nogensinde har mærket læderet, så vil du også forstå, hvorfor det er værd at nævne to gange. Hvis du ikke har mærket det før, så vil jeg varmt anbefale dig at prøve et par af de nye Hypervenom Tech Craft 2.0.