Nike Tech Craft Pack 2.0 | Nærmere kig på 3D Magista overdelen

17.11.2016

Skrevet af Mathias

I foråret 2016 skiftede Nike Magista generation for første gang og nu hvor dette er den første Tech Craft Pack siden da, er der sket ret meget. Kom med og hør hvad de har gjort med overdelen.

Nike Magista Obra 2 Tech Craft Pack 2.0 står som et eksempel på hvor dedikerede Nike er til perfektion. Det er støvlen fordi, da Nike skulle forandre deres modeller fra det almindelige mikrofiber til læder, kunne de lavet en ganske acceptabel fodboldstøvle, hvis de bare fjernede 3D Flyknit/NikeSkin teksturen og smækkede et fladt stykke alegria-læder på. Det havde sikkert været en helt fin fodboldstøvle, men det havde dog ikke været tro mod Magista konceptet og Nike vidste de kunne gøre det endnu bedre.

Af den grund har de arbejdet på at finde en måde at fjerne Flyknit fra støvlens overdel, samtidig med at stadig beholde den genkendelige mønsterprægede overdel. Det er lykkedes for dem og de har skabt en blød, smidig og hurtigt formende læderoverdel, som stadig har Magista 3D texturen for mere friktion med bolden. Derudover, så har at fjerne Flyknit fra alle Nike Tech Craft Pack 2.0 fodboldstøvlerne også den yderligere gavn, at det bringer foden tættere på bolden og lader støvlen forme sig efter din fodform i højere grad. De føles bare mere som en rigtig læderstøvle end den første generation af Tech Craft.

Du kan bestille dit par Nike Magista Obra 2 og Opus 2 Tech Craft Pack 2.0 lige her. Klar til at blive sendt med det samme!