Nike fortsætter med lanceringen af 3. trøjer og er klar med nyt til Man City

17.09.2015

Skrevet af Johannes

I løbet af de sidste par dage har Nike haft travlt med at lancere ‘Night Rising’ trøjer og den trend fortsætter de i dag, hvor de er klar med en ny Manchester City 3. trøje. Det betyder Nike nu har gjort deres for at Yaya Toure, David Silva og Sergio Agüero er klar til de forhindringer Champions League kaster efter dem.

Man City fik en pænt dårlig start til dette års Champions League, da de tabte til Juventus. Nike håber nu deres 3. trøje kan inspirere dem fremadrettet. Næste UCL kamp spiller The Citizens mod Borussia Monchengladbach, hvor vi kan se frem til at se den nye trøje i brug.

Den nye trøje er som de forrige ‘Night Rising’ 3. trøjer lavet med det meget genkendelige design for enden af ærmerne og shortsene. Jeg må indrømme at jeg ikke var den store fan af det, da jeg så 3. trøjerne for første gang, men de har trods alt vokset lidt på mig, - specielt efter at have set Barca trøjen i aktion i går.

Den nye ‘Night Rising’ Nike trøje er tilgængelig på d. 1 oktober.

Det sorte fra sokkerne, som bevæger sig op af på shortsene og ærmerne er pænt fedt må man bare sige. Selvom de nye ‘Night Rising’ trøjer nok ikke rankere blandt årets fedeste trøjer, hvis du spørger mig, så kan jeg bestemt forestille mig der er mange andre der ville elske dem.

Du har fået min bundærlige mening af den nye Manchester City og generelt hele konceptet bag. Er du enig med mig, eller er du helt forelsket i dem?