Mercurial Superfly CR7 Chapter 3 vs. Messi 16+ PureAgility Space Dust

07.11.2016

Skrevet af Jonathan

Ronaldo vs. Messi. Det er uden sammenligning den største rivalisering fodbolden har haft i nyere tid. Og den er ikke blevet mindre efter deres nyeste fodboldstøvler. Men hvilken af deres støvler er så fedest?

Hvorvidt Cristiano eller Messi er den bedste fodboldspiller nogensinde vil jeg slet ikke begynde at rode mig ud i. En diskussion jeg dog gerne vil tage op er, hvem af dem der har den fedeste signaturstøvle. For de to nyeste støvler giver i den grad hinanden kamp til stregen!

Mens Messi i et års tid har haft sin helt egen silo, Messi 16+ PureAgility, så fik Cristiano ligeledes for omkring et år siden dedikeret sin helt egen serie af signaturstøvler, hvor vi i går blev præsenteret for 3. kapitel.

Få fingrene i de nye Mercurial Superfly CR7 fodboldstøvler lige her.

Da Messis PureAgility blev præsenteret for et par uger siden må jeg indrømme at jeg var helt oppe i stødet over den. Jeg er vild med måden adidas har inkorporeret det grønne fra sålen på det nederste af støvlen. Og så skiller den sig virkelig godt ud på banen. Men nu ved jeg ikke hvad jeg skal synes mere, for med præsentationen af den nyeste Mercurial Superfly CR7, så er det jo umuligt at vælge.

Find adidas' Messi 16+ PureAgility fodboldstøvler lige her.

Sammen med deres nyeste fodboldstøvler kommer der en masse gear, som bare gør det endnu federe at være Cristiano eller Messi – eller tilhænger af deres stil.

Jeg må nok indrømme at når alt kommer til alt, så vil jeg nok vælge CR7s Mercurial Superfly Chapter 3: Discovery. Også selvom at Messis PureAgility Space Dust virkelig fejede benene væk under mig. Så kan man jo bare se, hvor loyal en type jeg er.