En til feinschmekeren: PUMA King 'Made in Italy'

14.10.2016

Skrevet af Jonathan

PUMA holder kongen i live. Eller skulle vi sige legenden. Lanceret i en særlig "Made in Italy" version viser PUMA særlig opmærksomhed til detaljen.

PUMA King var engang i centrum af fodboldstøvle markedet. Alle de største navne lige fra Pelé til Maradona. Eusebio til Matthäus - King var støvlen alle skulle spille i. I 1986 var King på toppen af verdenen da Maradona scorede århundredets mål i et par PUMA King.

Køb dine næste PUMA King fodboldstøvler lige her.

I dag er PUMA King en fodboldstøvle til feinshcmekeren. Spilleren der ikke går på kompromis med den originale kvalitet og det autentiske touch af læder. Og nu giver PUMA så en rigtig lækkerbisken med deres PUMA King M.I.I. Italien er notorisk kendt for deres fine håndværk og evne til at levere autentisk kvalitet (Vi kalder det vel ikke støvlelandet for ingenting), - derfor er det også en taktisk genistreg at kæde King sammen med Italien.

Lanceringen bringer to versioner med sig - en i Hvid/Neon og en i Brun/Rød - to farvevarianter, der oser af den historiske vibe som PUMA King siloen repræsenterer. Det her er ægte guld. Jeg bøjer mig i nærværet af kongen!