Nike Floodlights Glow Pack | Glow-in-the-dark FootballX indendørssko

07.10.2016

Skrevet af Mathias

De er lige så livlige og populære, som den konstant voksende streetfodbold kultur. Nike introducerer nu en ny linje af deres FootballX sko. Putter lidt glow i Floodlights Glow Pack.

Med indendørssæsonen lige på trapperne, og mens det stadig er vejr til streetfodbold, shiner Nike nu deres FootballX sko op. De kommer med noget seriøs lysstyrke til dit spil og hvis du er på udkig efter et stilet udtryk på dine flade såler, så bliver det i hvert fald ikke mere iøjnefaldende end det her. Efteråret er her og nu hvor timerne med dagslys bliver færre og færre, så kunne de her Nike indendørssko ikke have kommet på et bedre tidspunkt.

Den nye Nike Floodlights Glow Pack tager den allerede livlige oplevelse fra de nyligt præsenterede Floodlights Pack fodboldstøvle,r og fører det lige skridtet videre. Man skulle ikke tro det var muligt, men Nike har faktisk formået det. De har elektrificeret FootballX skoene og inkorporeret fluorescerende glow-in-the-dark pulver i Nike Swoosh logoet og ydersålen, så de lyser op i mørke.

Hvis du vil have et par Nike FootballX Floodlights Glow Pack indendørssko, så finder du dem her fra d. 10. oktober.

Fortsættes herunder.

“NikeFootballX merges Nike's pinnacle boot technology with design elements unique to small-sided football. We’ve met with small-sided players all over the world and they want the same performance benefits Magista and Mercurial provide, but with outsoles and colorways unique to their game.” - says Max Blau, VP Nike Football Footwear.

Folk plejer aldrig rigtig at tro på os, når vi fortæller dem det, men FootballX skoene er altså virkelig lavet med samme high-tech egenskaber som deres fodboldstøvle modparter. Nikes dedikation til spillet på de små baner er uden sidestykke og vokser stadig. Deres fokus på streetkulturen og indendørs fodbold bliver kun styrket af dette ultra hi-vis design fra Nike FootballX.

Tilgængelige fra d. 10. oktober. Glow-in-the-dark Nike FootballX Floodlights Glow Pack indendørs/streetsko.