Unisport Støvlespots | Nike Floodlights Pack overtager banerne

03.10.2016

Skrevet af Mathias

Vi har brandvarme støvlespots, som du kan varme dig på, nu hvor efteråret for alvor har meldt sin ankomst. Se hvad de professionelle spillere bar i denne weekend.

Paulo Dybala (Juventus) - Nike Mercurial Superfly 5 Spark Brilliance & Floodlights Pack

Enten var de ikke helt spillet til eller også skulle Paulo Dybala lige vende sig til farvevarianten. Han skiftede ud af sine nye Floodlights Pack fodboldstøvler i halvlegen, højst sandsynligt for at få lidt mere komfort, men sådan noget går ikke vores støvlespots øjne forbi.

Antoine Griezmann (Atletico Madrid) - PUMA evoSPEED SL II

Jeg vidste faktisk ikke helt om jeg troede de ville få on-pitch støtte, men PUMA har sendt deres største stjerne i den nye evoSPEED farvevariant. Jeg forstår ham godt, fordi denne kombination er super lækker!

Santi Carzola (Arsenal) - PUMA evoTOUCH 1.3 & Mystery blackout

Der er kommet nogle billeder fra Arsenal træning og Santi Carzola er blevet set i en test støvle. Det er uden tvivl et tidligt kig på den næste generation af evoTOUCH. Den nuværende evoTOUCH er stadig meget ny, så de her er bestemt bare en af de første prototyper, men han ser i hvert fald ud til at have det sjovt i dem. Konstruktionen omkring forfoden ser anderledes ud og det samme gør hælen, så meget spændende at se hvad der sker. Forvent ikke at se dem i aktion før om lang tid.

Sergio Ramos (Real Madrid) - adidas X 16.1 læder blackout

Vi skrev om Sergio Ramos’ blackout eskapader for et par uger siden, da han først hoppede i dem, og fortalte hvad vi troede lå bag. Du burde læse den lige her. Han fortsætter med at spille i adidas X støvler, hvilket nok irriterer Nike ret meget. Det bliver en af de mest spændende kontrakt-sagaer i 2016.

Emre Mor (Borussia Dortmund) - Nike Mercurial Vapor X Liquid Chrome Pack

Han skal nok blive til noget ham her! Vi har naturligvis allerede set og hørt meget om ham her i Danmark og at han allerede er ved at få meget spilletid i Dortmund er ingen overraskelse. Inden denne weekend havde han tilsyneladende ikke nogen stor Nike kontrakt, men den må han have fået, fordi hans Nike Mercurial Vapor X fra Liquid Chrome Pack blev skiftet ud med en af de nye Vapor XI.

Christian Eriksen (Tottenham) - Nike Magista Opus 2 Floodlights Pack

Fra et fantastisk midtbanetalent med sin fodboldopvækst i Danmark til en anden. Christian Eriksen har været hurtig til at hoppe i Floodlights Pack Magista støvlen. Ikke nok med det er den bedste fra Floodlights Pack, så synes jeg også det er den fedeste Magista 2 farvevariant indtil videre.

Paul Pogba (Manchester United) - adidas ACE 16+ PureControl

Det er ved at blive lidt en intern joke, at Paul Pogba altid skal være med i støvlespots og den tradition holder jeg ved live nu, for sjette uge i streg. Han spillede i sin adidas Stellar Pack PureControl, som han håber kan hjælpe ham med at genfinde sin form. Pogba er den helt store PureControl profil, så selvfølgelig er det ham vi skal bruge!