3 teorier om hvorfor Sergio Ramos og Nike er ved at slå op | Mere end 12 år sammen!

06.09.2016

Skrevet af Mathias

Sidste mandag var Sergio Ramos med i vores støvlespots, fordi han spillede i blackout Nike Tiempo Legend 6 fodboldstøvler. Vi har nu nogle teorier om hvorfor. Læs med.

Efter Spaniens kamp mod Liechtenstein og træningspassene inden, er det nu helt sikkert at der er problemer mellem Sergio Ramos og Nike. I kampen spillede han i blackout versioner af sine Tiempo, men endnu mere interessant er det, at han tidligere også har trænet i adidas X 16+ PureChaos. Der er noget i gærde og med den information vi har, har jeg nogle teorier om hvorfor han presser The Swoosh.

Et billede slået op af Sergio Ramos (@sr4oficial) den

Teori nummer 1:

Jeg har tænkt lidt over hele denne “Sergio Ramos saga” siden han først spillede i blackouts, og når jeg kigger tilbage på, hvilke støvler han har brugt igennem sommeren, så tror jeg mysteriet er løst. På med sølvpapirshatten folkens og hør hvad jeg tror kunne være i gang.

Nogle husker måske at have set Hr. SR4 til træning i et par Nike Mercurial Vapor XI tidligere på sommeren. Det var et noget spøjst valg for en midterforsvar, men måske ikke lige Sergio Ramos. Jeg tror han har prøvet Vapor med hensigten om at skifte permanent fra Tiempo, men Nike har måske høfligt informeret ham om at deres offensive speedstøvle ikke var tiltænkt hans position.

Det er alt sammen hypotetisk, men hvis Sergio Ramos var tilstrækkeligt irriteret over han ikke måtte bruge dem, og var på udkig efter et andet par speedstøvler, så var det næste logiske sted at kigge adidas X 16 siloen. Og hvad trænede Ramos i denne weekend? Nemlig, et par X 16 støvler. Jeg tror ikke jeg er helt ude i hampen med den her!

Fortsættes nedenunder. (Tak, fordi vi måtte låne jeres billede Real Madrid)

Teori nummer 2:

Min anden teori er lige så spændende for os bootheads og måske lidt mere langt ude, hvis du spørger mig. Det er muligt at Sergio Ramos simpelthen har følt sig forbigået over, at han ikke var med i den for nyligt lancerede Elite Pack, hvor Nike valgte de bedste spillere i verden. De udvalgte forsvarsspillere var Jerome Boateng og Ramos’ to holdkammerater Raphael Varane og Pique. Det må gøre lidt ondt på stoltheden. Ramos har scoret i sine sidste 3 finaler og jeg tror ikke jeg vover skindet ved at påstå at det står mellem ham og Boateng, når verdens bedste forsvarsspiller skal udpeges. I bund og grund fortæller Nike ham med deres valg, at han simpelthen er for gammel. Av…

Teori nummer 3:

Vi kan nok ikke komme udenom, at der måske er en anden faktor i spil her, som ikke er nær så spændende som de andre, men måske mere sandsynlig. Det er naturligvis den almægtige €. Hans kontrakt med Nike er måske snart slut, og adidas tilbyder ham en kæmpe spand med penge, som han enten bruger til at lokke flere penge ud af Nike eller overvejer at tage imod og skifte til Die Drei Streifen. Lad os håbe det ikke er tilfældet, men han er jo kendt for at have gjort noget lignende tidligere, da rygterne svirrede omkring en lille flirt med Manchester United. Som sagt, denne teori er nok den mest sandsynlige.

Har du nogle andre forslag eller er der en af dem du tror det kunne være? Fortæl os det på Facebook nu.