PUMA evoPOWER 1.3 introduceret i Blue Yonder/Shocking Orange

30.09.2016

Skrevet af Mathias

Orange og blå må man bestemt sige er på mode dette efterår, og nu er PUMA klar med deres power fortolkning af de to toner.

Ingen af støvlerne er blevet leaked online før de blev lanceret, så der kan ikke være tale om, at nogle af brandsene har set hinandens design inden de præsenteret. Det er derfor et totalt sammentræf, at både Nike og PUMA indenfor den sidste uge har introduceret støvler i blå og orange. Vi behøver derfor kun tale om, hvor godt denne nye PUMA power-støvle ser ud og ikke hvordan den ligner Nike Mercurial X EA SPORTS.

Hvis du er hooked på PUMA evoPOWER 1.3 i dens orange og blå udtryk, så finder du den lige her.

Fortsættes herunder.

PUMA har haft et skelsættende 2016 og dette nyeste look er en sikker vinder. Vi ved allerede den får en god modtagelse, fordi folk også kunne lide PUMA H2H kampagnen, som også præsenterede støvler i orange og blå. Denne gang har PUMA bare smækket højre og venstre farverne sammen på en støvle og ikke leget rundt med det Tricks design de er så glade for.

PUMA evoPOWER fodboldstøvlerne er, som navnet også afslører, en støvle bygget til at udvikle og låse op for dit mest kraftfulde spark. Den unikke sål på støvlen lader din fod flexe, som hvis du sparkede i bare tæer, hvilket vi vist alle genkender som en vej til mere power i sit spark. Det hele handler dog ikke om ren råstyrke, fordi AdapLite overdelen er blevet taktisk belagt med AccuFoam, som fylder alle din fods ujævnheder ud (Ja, din fod er grim og fuld af ujævnheder, som gør dit spark dårligt). Det er en high-tech konstruktion, og der er ikke noget at sige til, at PUMA evoPOWER har slået alt konkurrence af banen og nu er den eneste power fodboldstøvle på markedet. Alene på toppen!