Tilmeld dig Unisport Training nu

28.09.2016

Skrevet af Jonathan

Unisport Training er tilbage og denne gang handler det om den giftige angriber. Vil du været et monster i boksen som Lewandowski? Så se med her og skriv dig op.

For en lille måned siden tog vores Unisport coach ud med 15 unge talenter fra rundt omkring på Sjælland for at træne øvelser baseret på playmakeren Andres Iniesta i vores nye Unisport Training koncept. Her fik de lov til at teste den nye Magista 2 af, samt træne i det nyeste træningstøj fra Nike. Alt i alt en ægte træningsoplevelse som en professionel.

Skriv dig op og få muligheden for at deltage i vores næste session, som vil finde sted den 5. oktober.

Nu har du muligheden for at prøve en ny omgang – denne gang med Robert Lewandowski som inspirationskilden. Her får du chancen for træne i den nyeste generation af Hypervenom Phantom og naturligvis også det nyeste Nike træningstøj, som du i øvrigt får lov til at beholde. Vil du med til træningen? Så klik på linket herunder og skriv dig op. Måske vælger vi dig.

Husk! Træningen foregår i København og du skal selv sørge for transporten, så tilmeld dig kun, hvis du er geografisk tæt nok på. Træningen kommer til at foregå på B93s træningsanlæg.