Nye farver til Velocita, Medusæ og UX Accuro

19.09.2016

Skrevet af Jonathan

Jeg skal love for at de har fået sat gang i maskineriet hos Umbro. For tredje gang indenfor tre måneder har de lanceret en ny farvevariant. Denne gang inspireret af de blå toner. Se dem her.

Det er ikke mange uger siden at Umbro sendte en farveopdatering på gaden, inspireret af røde toner i farvepaletten. Og nu er der så godt nyt til dem, der ser godt i blåt. Ført an af en helt blålig Velocita er der nemlig nyt til de tre Umbro siloer: Velocita, Medusæ og Accuro.

Oversat til et sprog vi alle sammen taler, repræsenterer de tre siloer hver deres fokusområde:

Køb dine Umbro fodboldstøvler lige her.

FORTSÆTTES NEDENUNDER

Velocita er speedstøvlen, den ultralette støvle på blot 169 gram. Den er naturligvis tiltænkt spilleren med de hurtige fødder og driblinger, som kun kender én vej og det er frem.

Medusæ er Umbros eksperiment, der kombinerer læder og syntetisk stof. En fodboldstøvle der henvender sig til den kontrollerende spiller med det magiske touch på bolden.

Accuro er Umbros seneste skud på stammen. En ekstremt komfortabel fodboldstøvle, så komfortabel at Umbro er kommet op på det noget akavede motto: Drabelig komfort. Accuro er den nyeste generation i UX siloen, som først og fremmest har haft komfort i hovedsædet og det er derfor helt naturligt at generationen fører arven videre. Og med denne overvejende hvide (med turkise toner) variant, bringer den også lige elegancen op til et nyt niveau.