Danmark EM 1992 målmandstrøje | Unik trøje, unik historie

06.06.2022

Skrevet af Christian

Den smukkeste, skøreste, vildeste og mest unikke målmandstrøje fylder 30 år. Hummel lancerer en retro udgave af den udødelige finale trøje fra EM 1992, som hev guldet hjem til Danmark.

Danmark EM 1992 målmandstrøje

Herrelandsholds største præstation er til stadighed EM triumfen i 1992 d. 26. juni. Den har en speciel plads i hjertet hos alle danske fodboldfans - ikke mindst fordi de danske drenge vandt i stil. Her 30 år efter trøjen fik debut er det stadig en af de mest ikoniske målmandstrøjer, ikke kun for det danske Herrelandshold, men generelt.

Med sin prikkede farve gradient, høje krave, asymmetriske positionering af logoer og løse pasform er denne Hummel trøje både unik og tidsløs. På trods af sin fremskredne alder er trøjen relevant, så meget af den stadig bliver kopieret af hold som håber opnå den succes og coolness som ‘Danish Dynamite’ oplevede i sommeren '92. Er man intresseret i 'Danish Dynamite' og tidligere danske landsholdstrøjer kan man læse mere her.

I begrænset antal kan du nu bære samme trøje som stjernerne fra '92 bar mod Tyskland. Hvad enten det er på fodboldbanen, i skolen, på arbejde eller måske bare en tur ned af handle, kan du være sikker på den trøje giver opmærksomhed. Se den nye ‘Limited Edition’ Danmark EM 1992 målmandstrøje herunder.

Køb den nye Limited Edition Danmark EM 1992 målmandstrøje - klik her!