EM for kvinder 2022 | Ny lancering fra adidas

07.04.2022

Skrevet af Sandra

Endelig er det her - EM for kvinder 2022. Det blev rykket fra sidste år til i år, og vi kan ikke vente til, at turneringen begynder. Lad os endnu en gang få en succesfuld fodboldsommer!

UNITED IN CREATING THE CHANGE

Den nye WMS-kollektion samler alle adidas landshold med det formål at hjælpe med at beskytte vores planet, når de kan. Derfor er deres hovedfokus for EURO 2022 på bæredygtighed og resulterer i stoffer og materialer, som er 100 % genanvendt.

For at hjælpe med at opnå endnu en succesfuld fodboldsommer gør adidas os klar til turneringen med både hjemme- og udetrøjer til 4 forskellige landshold til EM for kvinder 2022. Den fede detalje denne gang er faktisk, at der bliver lavet en kvindelig pasform som normalt, men det nye er faktisk, at der også kommer en unisex pasform - så trøjerne ikke kun er tilpasset kvinder, men også til mænd!

Kollektionen bringer alle adidas landsholdene sammen med det formål at beskytte vores planet, når de kan. For at gøre det har adidas fokuseret på bæredygtighed, hvilket resulterer i 100 % genbrugsstoffer, som er brugt på trøjerne. Disse består af plastikflasker indsamlet fra strandene rundt om i verden, og farverne er også konsolideret for at skabe mindre affald. Men hey - lad os tage et kig på dem og lad os starte med Sverige.

Sverige

Sverige, som er en af de største landshold går den klassiske vej. Hjemmetrøjen kommer i gul med blå detaljer, med deres logo midt på brystet. De blå detaljer er vist på og omkring skulderområdet, og adidas-logoet er også blåt. Kraven er faktisk blå, med en gul 'krøllet' linje der går igennem den- Shortsene er omvendt - blå med gule detaljer. Meget enkelt og klassisk look. Udebanetrøjen har flere detaljer på sig, hvis man kigger godt nok efter. trøjen bytter om på farverne og er primært blå med gule detaljer. Detaljerne kan ses på skuldrene, hvor de tre adidas-striber er gule og det samme gælder adidas-logoet på brystet. Trøjen har bølgede detaljer foran, også i blå. Udebaneshortsene er gule med blå detaljer.

Køb Sverige Women’s EURO 2022 trøjer hos Unisport - klik her

Tyskland

Tysklands landsholdstrøje ligner Sveriges meget - Hjemmetrøjen er virkelig klassisk og enkel, og udebanetrøjen har lidt mere design. Hjemmetrøjen kommer i hvid og sort og har detaljer, der ligner deres flag. Flaget ses på ærmerne og på kraven. Deres logo er placeret midt på brystet, det samme gælder adidas-logoet og sidst men ikke mindst to stjerner. De to stjerner er bevis på at kvindelandsholdet har vundet to verdensmesterskaber i 2003 og 2007. Tysklands udebanetrøjer kommer i et ligeledes design, som Sverige. Trøjen farve er blå/grøn med hvide detaljer. Også meget simpelt.

Støt det tyske kvindelandshold og køb deres hjemme- og udebanetrøje her

Belgien

Som landene nævnt ovenfor så har Belgien også en meget klassisk hjemmebanetrøje . Trøjen har faktisk bare samme farver som deres flag - hovedsageligt sort, med røde og gule detaljer. Så bliver ikke nemmere end det. De røde detaljer kan ses på ærmerne og kraven. De gule detaljer kan ses på skuldrene, sammen med adidas-logoet på brystet. For at fuldende hjemmebanetrøjen er deres smukke logo placeret i midten, lige under adidas logoet. Der er også en udebanetrøje til Belgien, men vi sælger kun hjemmetrøjen hos Unisport.

Køb Belgiens Women’s EURO 2022 hjemmebanetrøje lige her hos Unisport!

Spanien

Sidst, men ikke mindst Spanien. Endnu en virkelig klassisk trøje, der skriger Spanien med sine farver. Trøjen er overordnet rød og har navy blå og gule detaljer. De navy blå detaljer ses på kraven og på ærmerne, blandet med både gule og røde detaljer. Resten af de gule detaljer ses på de tre striber på skuldrene, på adidas-logoet og logoet på brystet. Udebanetrøjen har det bølgede design ligesom de andre, men denne kommer i en lyseblå farve med navy blå detaljer - hvilket gør deres logo både lys og navy blå.

Støt Spanien og køb deres trøje lige her!