Vi præsenterer Al Rihla | Den officiele kampbold til VM 2022

30.03.2022

Skrevet af Sandra

I dag har adidas afsløret den officielle kampbold til VM 2022. Med ny innovation vil bolden hjælpe verdens bedste spillere til at vinde verdens største trofæ i december.

Gennem årene har vi set mange forskellige VM-bolde, og den sidste var tilbage i 2018, kaldet ‘Telstar 18’. Men denne nye fodbold fra adidas er noget specielt, noget nyt.

adidas 2022 VM bold

Den nye VM 2022 fodbold er en bold, du aldrig har set før. Først og fremmest er en af de vigtigste innovationer på bolden Speedshell. Speedshell øger flyvehastigheden og boldens rotation for at opnå fremragende aerodynamik og et perfekt skud. Boldens samlede antal paneler er 20 styk, og den består af to forskellige former for paneler. Med denne bold ville adidas fejre folket og spillet med uforglemmelige øjeblikke, gør bolden hurtig som aldrig før, mere bæredygtig, med en umulig innovation. Men først og fremmest gøre fodbold inkluderende, gøre VM mere menneskeligt, til folkets spil og genopretter forbindelsen til verden og efterlade en arv.

Bolden giver dig maksimal kontrol og nøjagtighed, hvilket giver højere præcision, når du skyder til bolden. Understøtter spillets voksende hastighed. Men nok om teknologierne, lad os tage et kig på designet af bolden. adidas VM 2022 officielle kampbold kombinerer hvid med et flerfarvet design. Så bolden er hovedsageligt hvid, men har et moderne design med flere farver - der forbinder verdenen. På siden af bolden vil du se teksten 'Al Rihla', som er et arabisk ord, der betyder 'en rejse' eller rejsebeskrivelsen, der dokumenterer det. VM 2022 er planlagt til at finde sted i Qatar fra den 21. november til den 18. december 2022. Bliv klar til VM ved at besøge vores VM 2022 shop

Find den officielle VM kampbold lige her