PUMA King Platinum 2.0 | En stjerne støvle til en stjernespiller

20.08.2021

Skrevet af Sandra

Sig 'Hej' til den helt nye PUMA King Platinum 2.0 & King Pro. Opdateret og fornyet til den nye sæson. Og fastslår, at klassiske støvler også kan være innovative - ligesom Platinum King altid har vist, siden de blev lanceret for et par år tilbage.

Hvis du er en sucker for klassiske støvle, så er dette støvlem til dig - og vi garanterer dig, at du vil føle dig som en konge, når du har dem på.

“Because legends don’t wait. Hailing 53 years of golden boots and brilliant play, the KING Platinum is made for modern playmakers. As football gets faster and faster, control is key, so the reengineered KING takes its signature black leather and feel for the game to the next level.“

PUMA King Platinum 2.0

Den omstruktureret PUMA King har den helt nye KINGForm-teknologi: En rib struktur, der smelter sammen med det superbløde K-læder i vigtige kontaktområder for at øge berøring og kontrol. Ud over, at det også har en MoveControl sål, der optimerer trækkraft. PUMA er også vendt tilbage til de traditionelle runde knopper til de nye King Platinum støvler, hvilket betyder, at du kan spille på almindelig græs OG kunstgræs. Engineered KomfortSystem sørger for, at støvlen har en naturlig pasform omkring anklen.

Nu med en helt ny konstruktion, men alligevel meget behagelig og tiltrækkende for alle, der gerne vil have et andet tilbud end sæsonens inline støvler. Men hvordan ser støvlerne overhovedet ud? Der er to forskellige farver - den første er sort/hvid og den anden er sort/rød. Så der burde være mindst en, der passer til din smag!

Endnu en konge tilføjet til den royale familie - bliv en del af King familien og køb den nye King Platinum 2.0 eller King Pro hos Unisport LIGE NU!