adidas sørger for du kan skabe kaos i modstanderens bagkæde med en ny X15

01.09.2015

Skrevet af Mathias

Adidas’ X15 har i den grad fanget folks opmærksomhed, siden den blev lanceret i sommers. Udover den hovedsageligt hvide farvevariant, der blev lanceret hertil morgen, så har støvlen til den kaotiske spiller holdt sig til 3 farver indtil videre - sort, sølv og neon. Denne nye farvevariant inkorporerer 2 af de samme farve endnu en gang, men bringer dog noget nyt til bordet med en Solar Blå accentfarve.

Den nye X15 kommer hånd i hånd med introduktionen af en Ace15 og en anden X15 model. Vi kommer dog nok ikke til at se nogle af dem på fødderne af vores yndlings adidas stjerner og det synes jeg godt nok er en skam, fordi denne nye hvid/sort og blå version er en jeg virkelig tror ville se skarp ud på banen.

Det er en fremragende blanding af nedtonede farver og lidt til at lire den op. Det komplimenterer X15 støvlens unikke lavalampe-agtige design rigtig godt hvis du spørger mig. Jeg ved ikke helt om jeg er klar til at kalde det den bedste farvevariant indtil nu, men den er helt sikkert blandt de bedste.

Vi har allerede fået den nye adidas X15 Hvid/Sort/Blå på lager og du kan bestille den lige her.

De folk jeg har spurgt rundt omkring på kontoret er alle enige, dette er bestemt en farvevariant der fortjener lidt tid på banen fra de professionelle atleter. Vi er ikke helt sikre på om det kommer til at ske, men vi håber i hvert fald at se Bale, Suarez, eller en helt tredje hoppe i de nye støvler.

adidas er gået til den i dag, med ikke bare en, men to X15 støvler. Vi brokker os bestemt ikke, fordi det betyder bare vi har flere fede støvler at byde jer på. Hvad siger du til farvevarianten? Dope, eller dårlig?