PUMA præsenterer Dortmund trøje | Simpelt look til Champions League

25.08.2016

Skrevet af Mathias

Som traditionen i Dortmund dikterer, så har de nu præsenteret deres nye 3. trøje, som er lavet som en alternativ hjemmebanetrøje til Champions League.

PUMA viser altid Borussia Dortmund masser af kærlighed, og udfordringen ved at skulle skabe 2 forskellige hjemmebanetrøjer er ikke en de er bange for. Faktisk, så lader det til at frigive designholdet hos “Den Springende Kat,” som hver sæson finder nye måder at vise deres naturlige forkærlighed til Dortmund og deres evne til at skabe et klassisk og et meget dynamisk design.

2016/17 Dortmund Champions League trøjen er denne sæson den simplere af de to, og når den kan ses på banen sammen med de helt gule sokker og shorts, så står den som en beskeden hæder til den berømte gule mur af fans, som ingen videre introduktion behøver. Med en god håndfuld yderst lovende nyindkøb på holdet, bliver Dortmund et af de hold man helst ikke vil møde i Champions League, det eneste positive ved at trække dem bliver man kan få lov til at nyde deres nye holddragt.

Du kan bestille Borussia Dortmund 3. trøjen lige her og støtte det unge hold på deres Europæiske mission.