Unisport WebTV: Vi overrækker en meget speciel Hypervenom overraskelse

30.08.2015

Skrevet af Mathias

Her hos Unisport er nogle gange heldige, at mærkerne forkæler os med lidt gaver. Denne gang var det Nike der havde kastet lækkerier efter os og det var en meget speciel gave, i form af en Hypervenom Tech Craft præsentationsboks. Det virker bare ikke fair at vi skal beholde alt det sjove, så vi besluttede os for at give den videre til en ægte Hypervenom fan i sand Unisport ånd.

Det er go hard, or go home med os. Vi gør intet halvhjertet, så derfor da vi skulle overraske den helt intetanende unge Hypervenom, holdt vi intet tilbage. Vanvittig Aston Martin til ankomsten, hele holdet med os og selvfølgelig den blærede præsentationsboks.

Jeg er nød til at indrømme at det var svært at give slip på den nye Nike Hypervenom Tech Craft Pack præsentationsboks, men den fortjente mere end bare at være pynt på vores kontor. Heldigvis blev Asger meget glad for sin yderst specielle overraskelse, så vi håber han får god brug ud af sine nye støvler. Vi havde i hvert fald sjovt med at overrække dem.

Desværre kommer alle støvlerne ikke i sådan en præsentationsboks, men du kan stadig købe Nike Hypervenom Phantom II Tech Craft Pack her.

Som om det hele heller ikke kunne være bedre, blev vi overrasket, fordi det viste sig at være Asgers fødselsdag, så man må sige vi fandt den rigtige modtager. Hvad synes du om præsentations boksen og hvordan ville du reagere, hvis vi pludselig stod på dit dørtrin?